سوپ نخود يکي از پيش غذاهاي محبوب به شمار مي رود که در بسياري از مناطق دنيا طرفداران زيادي دارد. يکي از بهترين انواع سوپ نخود در کشور هاي مديترانه اي تهيه مي شود که از نظر مزه، بسيار منحصر به فرد است. همين موضوع باعث شده تا سوپ نخود مديترانه اي جايگاه ويژه اي در ميان انواع سوپ نخود داشته باشد. اگر دوست داريد با دستور پخت سوپ نخود مديترانه اي آشنا شويد، توصيه مي کنيم که ما را در ادامه اين مقاله از آشپزي همراهي کنيد.



 


سوپ نخود مديترانه اي


دستور پخت سوپ نخود مديترانه اي


اين سوپ يکي از بهترين پيش غذاهايي است که شما مي توانيد آن را در فصول سرد سال مصرف کنيد چرا که مواد موجود در آن طبيعت گرمي دارند. علاوه بر مزه بي نظيري که دارد، اين سوپ به راحتي دست مي شود و به همين دليل هر کسي مي تواند آن را به تنهايي در خانه تهيه کند.


غذا هاي همراه


همان طور که مي دانيد سوپ ها به عنوان پيش غذا سرو مي شوند که سوپ مديترانه اي نيز از اين قضيه مستثني نيست. بهتر است شما اين سوپ را همراه با وعده هاي اصلي مانند خوراک مرغ و سالاد سزار مصرف کنيد. نوشيدني هاي خنک مانند موهيتو هم مي توانند مکمل خوبي باشند.


مواد مورد نياز براي تهيه سوپ نخود مديترانه اي


+ دو فنجان نخود معمولي


+ چهار فنجان آب مرغ يا سبزيجات


+ يک عدد پياز خرد شده


+ سه حبه سير خرد شده


+ يک عدد برگ بو


+ يک قاشق چاي خوري پودر زيره


+ يک چهارم قاشق چاي خوري نمک


+ فلفل سياه به ميزان لازم


+ روغن زيتون به ميزان لازم


+ اندکي سماق براي تزيين


+ دو عدد ليموي تازه


طرز تهيه سوپ نخود مديترانه اي


گام اول: در مرحله اول بايد بسياري از مواد مانند آب مرغ، نخود هاي خيس خرده، دو فنجان آب، سير ريز شده، پياز ريز شده، برگ مو، نمک، فلفل و زيره را در قابلمه بريزيد.


گام دوم: اين مواد را بر روي حرارت ملايم قرار داده و به مدت دو تا سه ساعت منتظر باشيد تا نخود ها به خوبي نرم شوند.


گام سوم: دقت داشته باشيد که هر نيم ساعت يکبار آب سوپ را چک کنيد و اگر نياز بود، آن را افزايش بدهيد.


گام چهارم: اجازه بدهيد سوپ به آرامي بپزد چرا که اين آرامي باعث مي شود غذا بهتر تهيه شود.


گام پنجم: وقتي که نخود ها به صورت کامل پختند، برگ بو را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهيد سوپ سرد شود.


گام ششم: حتما برگ بو را بايد خارج کنيد چرا که در غير اين صورت، سوپ شما تلخ خواهد شد.


گام هفتم: در اين مرحله تمام مواد سوپ را با گوشکوب به خوبي له کنيد تا پوره شوند.


گام هشتم: سوپ را داحل يک کاسه ريخته و روي آن را با موادي مانند روغن و يا سماق تزيين کنيد.