غذاهاي شکم پر از جمله پرطرفدارترين غذاها به شما مي روند که متاسفانه بيشتر افراد تصور مي کنند که تهيه کردن آنها کار بسيار سختي است. اين در حالي است که تهيه اين غذاها نسبت به بسياري از موارد ديگر آسان تر مي باشد. از جمله يکي از بهترين نمونه ها مي توان به گوشت و سيب زميني سوخاري اشاره کرد که بسيار مقوي و خوشمزه است. اگر دوست داريد با طرز تهيه گوشت و سيب زميني سوخاري آشنا شويد، ما را در ادامه اين مقاله از آشپزي ها همراهي کنيد.



 


گوشت و سيب زميني سوخاري


طرز تهيه گوشت و سيب زميني سوخاري


اين غذا را مي توان به عنوان وعده اصلي هم در نهار و هم در شام استفاده کرد. گوشت و سيب زميني سرشار از پروتئين هستند و به همين دليل مصرف آنها با هم مي تواند يک وعده بسيار سالم و مقوي را براي شما رقم بزند. گوشت و سيب زميني سوخاري نه تنها به راحتي پخته مي شود، بلکه طعم و مزه بسيار لذيذي نيز دارد.


غذاهاي همراه


همان طور که اشاره شد، اين غذا سنگين است و از آن به عنوان وعده اصلي ياد مي کنند و به همين دليل بهتر است همراه آن سالادهاي سبک سبزيجات و يا دوغ استفاده کرد. مصرف دوغ مي تواند به هضم غذا کمک کرده و جلوي مشکلاتي مانند نفخ شکم را بگيرد.


مواد مورد نياز براي تهيه گوشت و سيب زميني سوخاري


+ 500 گرم گوشت چرخ کرده


+ چهار عدد سيب زميني بزرگ


+ يک عدد پياز متوسط که رنده شده باشد


+ دو عدد تخم مرغ


+ يک پيمانه جعفري تازه رنده شده


+ يک قاشق غذاخوري رب


+ يک پيمانه آرد گندم


+ يک دوم پيمانه پودر سوخاري


+ يک قاشق چاي خوري آويشن


+ يک دوم قاشق چاي خوري زنجبيل


+ نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


+ 2 قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده ( اختياري )


طرز تهيه گوشت و سيب زميني سوخاري


گام اول: ابتدا بهتر است سيب زميني ها را به مدت 30 دقيقه در آب قرار دهيد تا پوست کندن آنها راحت تر شود.


گام دوم: در اين مرحله بايد گوشت را به دقت با تمام ادويه ها و سبزيجات ورز دهيد تا مواد به صورت مساوي پخش شود.


گام سوم: حالا سيب زميني ها را پوست کرده و برش دهيد. ( ترجيحا برش ها ضخيم باشد )


گام چهارم: قاچ هاي سيب زميني را از وسط با يک کارد برش دهيد تا بتوانيد آن را با مواد آماده شده پر کنيد. ( دقت کنيد که سيب زميني ها نبايد به صورت کامل به دو نيم تقسيم شوند )


گام پنجم: با يک قاشق که اندازه کوچکي داشته باشد، داخل سيب زميني ها را با گوشتي که از قبل آماده کرده ايد، پر کنيد.


گام ششم: تخم مرغ ها را يکي يکي شکسته و سپس آن را به حدي هم بزنيد که حالت گي آن از بين برود. در يک ظرف ديگر آرد و پودر سوخاري را بريزيد. ابتدا سيب زميني شکم پر شده را در ميان تخم مرغ کنيد و سپس آن را در ظرف آرد قرار دهيد تا به صورت کامل با آن پوشيده شود.


گام آخر: روغن را درون يک ظرف ريخته و داغ کنيد. وقتي روغن آماده شد، برش هاي سيب زميني را در ميان آن قرار دهيد و سرخ کنيد.